Random, Uncategorized

Alternativt er ikke nødvendigvis bra

Jeg har på ingen måte tenkt til å presentere dere for en masse fakta, og jeg har på ingen måte tenkt til å bruke en masse tid på dette emne. Jeg har allerede brukt for mye tid til å diskutere dette med andre, og nå er jeg virkelig lei av dere alle sammen.

Kvakksalvere, løgnere og svindlere lar seg innhente en masse penger fordi folk lar seg overbevise at moderne medisinvitenskap er ondskapsfullt og dårlig. På hvilken måte kan det være det? Helsepersonell og vitenskapsmenn kan nærmest helbrede oss for absolutt alt. Influensa og infeksjoner, som kunne bety en dødsdom før, kan nå behandles for en egenandel på 200 kroner. Blir du rammet av kreft så har du faktisk en sjanse til å overleve.

Ja, dette er skikkelig forferdelig og primitivt – sier de alternative.
Det må da finnes en mer human og naturell måte og helbrede menneske på – sier de alternative.
La oss lage en masse dokumentarer som tar for seg meditasjon og positiv adferd som den beste medisinen, og la oss tilby dette til folket for minimale avgifter som: Bøker (200 – 500 kr), veiledning ( 300 – X pr time), filmer (150 – 300 pr stykk), seminarer (300 – 3000 kr) og alle urtene de må ha i tillegg.

For det kan jo på ingen som helst måte bevises at vi mennesker kan bli helbredet på et sykehus.
Dette blir for langt. Jeg kan ikke fortsette, men jeg kan forkorte.

Dra til helvetet dere som tror at Epigenetikk er en fungerende teori. Er dere virkelig så ondskapsfulle at dere ærlig kan tro at kreft, og alle andre genetisk-arvelige-sykdommer, kan bekjempes med positive tanker og et positivt miljø? Er dere virkelig i den tro at dere vil skylde på min holdning hvis jeg blir rammet av kreft?

Dra til helvetet dere som tror at Placeboeffekten er en konklusjon som kan bekrefte ikke-relaterte premisser. Ja, jeg kan kanskje få en smertelindrende effekt i mitt hode hvis en lege gir meg en sukkerpille – MEN!!!! Er noen av dere virkelig så overbevis i deres egen tro at dere ville gjort det samme med en som var handikappet?

Nei, dere ville ikke ha gjort det.

Ville dere ha gjort det med en som hadde kreft?

Nei, dere ville ikke ha gjort det.

Og dra til helvete alle dere som tror at alle pille-produsenter er rene Satan som kun tenker på penger, og dra til helvete alle dere som tror at alle våre helsemyndigheter er like korrupte og pengeelskende som Onkel Skrue. Nei, hvis pillene hadde vært så farlige som dere sier, så hadde de ikke vært på markedet. Og hvordan kan dere kritisere et selskap for å ha lyst til å tjene penger? For de samme personene som kritiserer dem har jo lyst på penger selv. Ingen av dem tilbyr sin ekspertise, eller sine medisiner, gratis til folk. Så de argumenterer for at andres pengelyst er bevis på deres ondskap, men ikke et bevis på at de selv er ondskapsfulle. Og hvis det hadde vært slik at penger er en reell trussel mot alt som er godt, hvorfor koster alltid deres alternative produkter mer enn det gjør på apoteket? Hvorfor koster medisin, som dere påstår kommer rett fra naturen, ergo: billig, mer enn de ondskapsfulle kjemiske legemidlene?

Og ikke kom her med at de bevist gjør pillende avhengighetsskapende, for alt er avhengighetsskapende. Man kan bli
avhengig av alt, og det inkluderer også deres naturmedisiner. Man kan bli avhengig av trening, tv, hamburgere, ALT!

 

Standard

Legg igjen en kommentar